• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Mikkel Sloth

Gode nyheder til Sverige: Italien må undvære Simone Zaza

Valerio Pennicino/Getty Images

Italien må undvære angriberen Simone Zaza, der blev skadet under træning. Derudover er Stephan El Shaarawy sendt på tribunen til i hvert fald den første af de to playoff-kampe

Af Mikkel Sloth

Danmark formåede at kvalificere sig til playoffkampene som seedet, hvorfor man undgik nogle af de stærkere to'ere fra kvalifikationspuljerne. Af disse to'ere var Italien på papiret sandsynligvis den hårdeste modstander, og det blev vores svenske naboer, der fik fornøjelsen af de tidligere verdensmestre.

Men nu har de fået lidt hjælp, da Italien kommer til at mangle en af deres mest formstærke spillere. Det fortæller Football Italia.

Valencia-angriberen Simone Zaza har været i fremragende scoringsform indtil videre i denne sæson, og ligger i øjeblikket nummer 2 på den spanske topscorerliste, kun overgået af Lionel Messi. Men han pådrog sig en knæskade under træning tidligere på ugen. Italiens landstræner Giampiero Ventura forventede sådan set, at Zaza ville blive klar til at starte kampen. Men nu viser det sig, at knæskaden er så slem, at angriberen ikke engang kan være med på bænken, i hvert fald ikke til det første opgør mod Sverige.

Udover Zaza må Italien også undvære Atalanta-kanten Leonardo Spinazzola med en skade til kampen. Desuden har Giampiero Ventura noget overraskende valgt at udelade Romas Stephan El Shaarawy af kamptruppen. Han har eller været i forrygende form for Roma, og særligt i Zazas fravær, havde man forventet at se ham i i spil til kampen.

Det er nu ikke fordi italienerne mangle offensiv power. De har stadig en potent angriberduo i Torinos Andrea Belotti og denne sæsons foreløbige Serie A-topscorer, Lazio Ciro Immobile. Sverige skal derfor nok få hænderne fulde, når de i aften tager imod Italien hjemme på Friends Arena i Stockholm.


Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus