• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Griezmann genkender Uruguay-stil: De spiller som Atletico

Antoine Griezmann kan genkende den spillestil, som Frankrigs kvartfinalemodstander Uruguay praktiserer. De spiller nemlig ligesom Griezmanns klub, Atletico Madrid.

Af Victor Risager

Uruguay og Frankrig spillede sig lørdag videre fra ottendedelsfinalerne mod henholdsvis Portugal og Argentina, og nu skal de to hold stå over for hinanden i kvartfinalen.

Men selv om det indtll nuhar været to velspillende mandskaber, kan det meget vel blive en kedelig kamp.

Det forventer Frankrig-profilen Antoine Griezmann, der mener, at uruguayanerne spiller som Atletico Madrid, hvor han selv spiller til daglig. Det fortæller han ifølge goal.com.

- Uruguay spiller som Atletico Madrid. De vil være tålmodige, falde og brokke sig til dommeren, fortæller Griezmann og tilføjer:

- Vi bliver nødt til at vænne os til, fordi kampen bliver kedelig, og de vil gerne have os fremad banen.

At Uruguay minder om Atletico Madrid er måske ikke så overraskende, når man kigger på holdkortet. Den uruguayanske defensiv ledes således af Atletico-duoen Diego Godin og Jose Maria Gimenez.

Duoen skal forsøge at stoppe deres franske holdkammerat Antoine Griezmann, når de mødes fredag den 6. juli klokken 16.00.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus