• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Martin Davidsen

Griezmann overvejede Panenka-straffe: Jeg er så glad

Antoine Griezmann jubler over verdensmesterskabet.

Af Martin Davidsen

Antoine Griezmann var en af de helt store oplevelser i årets VM-finale, hvor han med både mål og assists blev afgørende for den franske 4-2-sejr over Kroatien. 

Atletico Madrid-angriberen bragte Frankrig foran med 2-1, da han scorede på straffespark syv minutter før pausen, og selvom bolden blev sat køligt ind i målet, kunne han have lavet en endnu mere mindeværdig scoring.

- Jeg overvejede at lave en Panenka ligesom Zidane, men jeg foretrak at sparke med åben fod, fortæller Antoine Griezmann ifølge flere internationale medier.

Franskmanden er naturligvis lykkelig over at have vundet verdensmesterskabet.

- Jeg er så glad. Det var en vanskelig kamp, for Kroatien spillede virkelig godt. Vi startede en smule forsigtigt, men vi slap tøjlerne skridt for skridt, og til sidst var vi i stand til at gøre en forskel. Det er virkelig stort, siger han. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.