• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Griezmann tror på VM-triumf: Jeg tror på dette hold

Antoine Griezmann tror, at det franske landshold kan gå en stor turnering i møde, men understreger, at det er vigtigt at fokusere på en kamp ad gangen.

Af Victor Risager

Når VM løber af stablen i løbet af den kommende måned, er Frankrig en af de store favoritter. Det skyldes ikke mindst, at de råder over offensiv, der kan gøre ondt på de fleste hold. Det understreger en af holdets store profiler, Antoine Griezmann, der tror på VM-succes.

- Jeg vil vinde VM med Frankrig. Jeg tror på dette hold, og i de vigtige øjeblikke er vi alle klar. Vi ved, at vores angreb kan gøre ondt på ethvert hold, fortæller Griezmann ifølge Reuters.

Først skal franskmændene imidlertid spille sig videre fra Gruppe C, hvor de møder Australien, Peru og Danmark. Og det er ikke en opgave, der skal tages for let på, mener angriberen.

- Den første kamp mod er det vigtigste, vi har. Vi vil at vinde den for at komme tættere på at gå videre. Peru og Danmark er også hårde modstandere. Vi kender dem godt, og vi ved, at de forsvarer sig godt som enheder, men lige nu fokuserer vi på Australien og ser på, hvordan de spiller.

Griezmann og kompagni møder Australien lørdag den 16. juni klokken 12.00

Superliga

Mere Superliga

Fokus