Inden sidste runde i den sydamerikanske VM-kvalifikation er der stor spænding om, hvem der skal med til Rusland næste sommer.

Der er vild spænding i den sydamerikanske VM-kvalifikation, og en af verdens førende fodboldnationer, Argentina, er maksimalt pressede inden den sidste runde. 

Argentina kan ikke længere selv afgøre, om de skal kvalificere sig direkte til VM-slutrunden i Rusland. Det ligger fast efter, at Lionel Messi og Co. skuffede stort hjemme mod Peru. 

Det argentinske landshold havde brug for en sejr for at kravle over netop Peru i tabellen, men det lykkedes ikke for de mange argentinske stjerner, hvor både Paulo Dybala og Mauro Icardi startede på bænken. 

Selvom Argentina ikke kunne få scoret i opgøret, blev ingen af de to Serie A-angribere skiftet ind, og i stedet var det op til Lionel Messi at prikke hul på bylden. 

Det lykkedes ikke for Barcelona-stjernen, men samtidig formåede den argentinske defensiv også at holde Peru-offensiven fra fadet, og derfor sluttede opgøret 0-0. 

Det efterlader det argentinske landshold på sjettepladsen inden sidste runde, som spilles i den kommende uge. Kun de fire bedste mandskaber kvalificerer sig direkte til VM-slutrunden, mens femtepladsen skal ud i to playoff-kampe. 

Brasilien er allerede videre til VM-slutrunden, og meget skal også gå galt, hvis det skal glippe for Uruguay, som ligger på 28 point. Dernæst kommer fem hold, der spiller om to pladser direkte til slutrunden. 

Chile ligger nummer tre med 26 point, og de møder i sidste runde Brasilien på udebane. På fjerdepladsen finder vi med samme pointantal Colombia, som ude møder Peru, der ligger på femtepladsen med 25 point. Det samme pointantal har Argentina, som møder formsvage Ecuador i sidste runde.

Til sidst har Paraguay også fortsat en mulighed for at kvalificere sig til VM, efter de leverede et vildt comeback mod Colombia i nat. Paraguay har 24 point på syvendepladsen, og de møder bundproppen, Venezuela, i sidste runde. 

SENESTE NYT...
OP | NED