• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Torsten Kjems Hansen

Hareide ændrer opstilling: Ankersen og Jørgensen på bænken

Landstræner Åge Hareide er angiveligt klar med to udskiftninger til aftenens startopstilling i forhold til lørdagens 0-0-kamp mod Irland.

Af Torsten Kjems Hansen

Åge Hareide har forud for den afgørende playoff mod Irland proklameret, at han igen vil angribe Irlands defensiv og ikke har tålmodighed til bare at spille defensivt. Men det lader alligevel til, at den danske landstræner har designet en lidt anden taktik i forhold til lørdagens 0-0-kamp i Parken. 

bt.dk erfarer nemlig, at Åge Hareides planer for aftenens startopstilling indebærer to ændringer i forhold til lørdagens kamp.

Peter Ankersen, der lørdag spillede højre back, får en tur på bænken. I stedet bliver det Chelsea-spilleren Andreas Christensen, der kommer til at spille positionen i højre side af forsvaret. En beslutning der kun vil være taget for i endnu højere grad at kunne dæmme op for et af Irlands traditionelt bedste våben - nemlig dødboldene. 

Længere fremme på banen, er der også lagt op til ændringer, for her lader det til, at Åge Hareide vil give Yussuf Poulsen chancen fra start på højre kant. Andreas Cornelius, der startede på den position i den første kamp bliver flyttet ind som spidsangriber, mens Nicolai Jørgensen starter på bænken. 

Hvis den erfaring viser sig korrekt vil den danske opstilling se ud som følger:

Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jens Stryger Larsen - William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen - Yussuf Poulsen, Andreas Cornelius og Pione Sisto.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus