• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Kenneth Jensen og Torsten Kjems

Hareide om Eriksens baby: Vi håber det sker inden rejsen til Rusland

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Christian Eriksen bliver far inden for kort tid, og landstræner Åge Hareide krydser fingre for, at det bliver inden landsholdet sætter kurs mod VM-slutrunden i juni.

Af Kenneth Jensen og Torsten Kjems

At Christian Eriksen skal være far, var en nyhed, der ramte tidligere på året, og som med det samme satte gang i spekulationerne omkring en kollision for den lykkelige familie-begivenhed med den kommende VM-slutrunde. 

Christian Eriksens kæreste er sat til at føde i slutningen af maj, men præcist hvornår begivenheden kommer til at finde sted, bestemmer kun naturen.

Derfor er det en Christian Eriksen, der i landsholds-lejren hele tiden har telefonen tæt ved sig i forhold til at skulle haste hjem til Fyn, hvor fødslen skal foregå. 

Landstræner Åge Hareide tager situationen omkring Christian Eriksen med ophøjet ro og har blot et ønske i forhold til datoen.

- Vi håber, at det sker, inden vi rejser. Vi krydser fingre for, at det sker, mens vi er i Danmark, for det er svært at få til at gå op, hvis vi er på vej til Rusland, siger Åge Hareide.

- Vi skal have løst det på fornuftig vis. Det ikke så mange gange i livet, at det sker, så det er vigtigt, at vi sørger for, at Christian kan være til stede.

Landsholdet er i første omgang samlet for at lade op til to testkampe, inden afrejsen til Rusland - 2. juni mod Sverige og siden 9. juni mod Mexico. 

Om Eriksen-fødslen kommer til at ramle sammen med en af de to testkampe, bekymrer ikke landstræneren det mindste.

- Det betyder ikke noget. Vi kender Christian ud og ind, så der bliver bare plads til en anden til kampen - det er fint, lyder det fra Åge Hareide.

Det danske landshold spiller sin første kamp ved VM 16. juni, hvor Peru er modstander. Siden venter Australien fem dage senere og til sidst Frankrig 26. juni.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.