VM

Harry Kane reddede England i overtiden

I den dybe overtid lykkedes det for England at hive alle tre point hjem. Harry Kane steg til vejrs og headede England på 1-2.

Hverken Spanien, Tyskland eller Brasilien lagde ud med en sejr til VM-slutrunden. Mandag var det så Englands tur til at bevise, at gruppefavoritter kan vinde åbningskampen.

Det startede også fornuftigt ud for England, der efter tre minutter var tæt på en scoring. Jesse Lingard trykkede af inde i feltet, men Tunesiens målmand, Mouez Hassan, fik med nød og næppe afvist skuddet.

Minuttet efter stod Raheem Sterling over for et tomt mål, men offensivspilleren kunne ikke dreje bolden mod netmaskerne. Kort efter fløjtede dommeren da også for offside.

England fik hul på bylden efter elleve minutter, da John Stones headede på mål efter et hjørnespark. Hassan parerede, men Harry Kane fulgte op og scorede til 0-1. Efterfølgende måtte keeper Mouez Hassan lade sig udskifte med en skulderskade.

Efter 33 minutter begik Kyle Walker straffespark efter en høj albue-tackling. Ferjani Sassi scorede til 1-1 på et straffespark, som Jordan Pickford var tæt på at redde.

I anden halvleg kom England ikke frem til nær så mange chancer.

Tæt blev det, da Ashley Young hamrede et frispark afsted, men den indskiftede keeper, Farouk Ben Mustapha, havde styr på situationen.

Harry Kane dukkede i overtiden op i feltet og headede England til 1-2. Dermed blev angriberen matchvinder.