VM

Intet på spil: Sent mål i overtiden sikrede Saudi-Arabien sejren

2-1 endte kampen mellem Saudi-Arabien og Egypten. I den dybe overtid scorede Salem Al Dawsari.

Der var ikke noget på spil, da Saudi-Arabien og Egypten mødtes mandag. Ingen af nationerne kunne nå en ottendedelsfinale, så derfor var der kun æren at kæmpe om.

Saudi-Arabien var mandskabet, der kom bedst fra start. Efter et kvarters spil driblede Salem Al Dawsari forbi en række egyptere, men afslutningen til sidst manglede præcision.

Men pludselig dukkede Mohamed Salah op. Et dårligt opspil fra Saudi-Arabiens side endte med et egyptisk kontra, hvor Mohamed Salah nemt kunne lobbe bolden over Saudi-Arabiens målmand, Yasser Al Mosailem. Dum beslutning af keeperen at gå så langt ud af sit mål.

Før pausen fortsatte Mohamed Salah med at brilliere. Liverpool-stjernen løftede bolden med et smart lille vip, men desværre for Egypten kunne Treziguet ikke få ordentlig ram på kuglen.

I den anden ende af banen ramte Fathi bolden med hånden, og derfor blev der dømt straffespark til Saudi-Arabien. Men Fahad Mosaed Al Muwallad Al Harbis afslutning kunne ikke passere 45-årige Essam El Hadary i målet. Flot redning af den ældre keeper.

Kort tid efter var den gal igen. Et mindre skub i ryggen på Fahad Mosaed Al Muwallad Al Harbi var nok til, at der igen skulle dømmes straffespark. Salman Al Faraj scorede til 1-1 på straffespark.

Efter pausen var det tydeligt at se, at begge mandskaber ikke havde noget spille for. Tempoet blev taget ud af kampen, og chancerne opstod sjældent.

Alligevel blev det Saudi-Arabien, der løb med sejren. Salem Al Dawsari blev matchvinder med et fornemt mål til 2-1.

Andetsteds vandt Uruguay over Rusland, og det er nok til at ende på førstepladsen for sydamerikanerne. Rusland er også videre til ottendedelsfinalerne.