• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Pirchert

Jon Dahl: Flere af spillerne har bestemt brug for VM

Et udstillingsvindue bliver store turneringer som VM oftest kaldt. Og det er der også flere af de danske spillere, der bør vurdere sommerens slutrunde til at være.

Af Oliver Pirchert

Godt nok må landsholdet og dets resultater være det ultimative fokus for hver enkelte spiller ved VM. Men samtidigt spiller flere af de rødklædte for at bevise sit værd og overbevise klubber om at købe dem.

Det gælder særligt offensivspilleren, Martin Braithwaite. Det bemærker assistenttræner, Jon Dahl Tomasson, i et interview med BT.

- Der er bestemt nogle danskere, der kunne bruge VM. Vi har jo nogle situationer, som er lidt uafklarede i truppen. Hvad skal Martin (Braithwaite, red.)? Skal han tilbage? Skal han blive? Skal han et tredje sted? Det er det, der er så spændende. Man er her som hold og vil præstere for Danmark, men der er også den individuelle ting med, at man også vil præstere for sig selv, siger han og konstaterer:

- For vi er alle sammen kæmpe egoer, som på en eller anden måde skal fungere sammen.

Hvorvidt Martin Braithwaite får spilletid på lørdag mod Peru, må tiden vise. Opgøret spilles klokken 18.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus