• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Morten Jørgensen

Jon Dahl roser Dolberg og Jørgensen: Det er jo dygtige spillere

Jon Dahl Tomasson roser Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen for deres præstationer i de seneste kampe.

Af Morten Jørgensen

Der har været meget snak om fravalget af Nicklas Bendtner til den danske landsholdslejr. Men landsholdets assistenttræner, Jon Dahl Tomasson, ser ikke ud til at savne Rosenborg-angriberen.

I stedet hæfter alletiders mest scorende spiller på det danske landshold sig ved, at Danmark i form af Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg har to spillere, som har vist sig godt frem på det seneste.

Især er han imponeret af Kasper Dolberg, som har haft en skadesplaget sæson i Ajax, men som er kommet ind i landsholdslejren med stor energi.

- Han har været fremragende. Han er kommet ind og har gjort det fremragende. Nicolai har også gjort det godt. Det er jo dygtige spillere, vi har. Nicolai har leveret gode indsatser i de sidste mange kampe. Han har måske ikke scoret, men han spillede en god kamp mod Mexico, siger Jon Dahl Tomasson til DR.

Når Danmark lørdag aften møder Peru i den første kamp ved VM-slutrunden, ser det ud til, at Nicolai Jørgensen starter inde for Danmark, men Kasper Dolberg kan meget vel komme i spil i løbet af kampen som indskifter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus