• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Simon Møbjerg Sørensen

Levante til Atletico: Hæv buddet på Navas

Levante til Atletico: Hæv buddet på Navas
Illustration

Levante har sagt nej tak til Atletico Madrids bud på Keylor Navas. Præsident Quico Catalan fortæller, at Navas ikke bliver solgt, hvis der ikke er nogen, der matcher hans frikøbsklausul.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Målmanden Keylor Navas imponerer lige nu hele verden med sine strålende præstationer under VM-slutrunden. Levante-keeperen har ført Costa Rica til VM's kvartfinaler, og klubber som Liverpool, Bayern München og Atletico Madrid er blevet meldt interesserede i at tilknytte ham.

Atletico Madrid har sågar budt på Keylor Navas, men buddet på seks millioner euro og angriberen Leo Baptistao er ikke godt nok. Levante vil kun sælge ham, når en klub matcher hans frikøbsklausul.

- Keylor har en frikøbsklausul på 10 millioner euro, og vi ved, at Keylor er meget mere værd end det. Alle de klubber, der har afgivet bud på Keylor ved, hvad svaret er - frikøbsklausulen. Seks millioner euro plus Leo Baptistao er ikke 10 millioner. Keylor er i gang med et stort VM, og mange klubber, udenlandske som spanske, har vist deres interesse, siger Levante-præsident Quico Catalan til radiostationen Cadena Ser.

Dermed må Atletico Madrid og andre interesserede altså op med en større sum, hvis de vil have fingre i én af VM-slutrundens hidtil bedste målmænd. Atletico Madrid mister som bekendt den belgiske superkeeper Thibaut Courtois, der returnerer til sin ejerklub Chelsea efter tre år som lejesvend i den spanske hovedstad.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.