• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Pirchert

Modric: Journalister og eksperter undervurderede os

Det var dumt at undervurdere det kroatiske landshold, påpeger Luka Modric. Engelske medier talte Kroatien ned inden semifinalen, lyder påstanden.

Af Oliver Pirchert

Flere af de engelske journalister, aviser og medier formåede at tale det kroatiske hold ned, og derfor kom modstanden dag på de engelske spillere.

Sådan lyder teorien bag onsdagens kroatiske sejr på 2-1 over England efter forlænget spilletid. Luka Modric føler, at årets VM-finalister slet ikke fik den anerkendelse, de fortjente inden kampstarten.

- Vi modbeviste alle, der snakkede om, at det her ville ende anderledes. Særligt engelske journalister og eksperter fra TV undervurderede Kroatien til aften, og det var en kæmpe fejl, siger Luka Modric til ITV.

- Vi har hørt og læst alt om, hvad de har sagt og har spurgt os selv: 'Okay, hvem vil mon være trætte i dag (onsdag, red.)?'. Men som jeg siger, bør de være mere ydmyge og respektere modstanderne noget mere. Sådan er det, tliføjer stjernen på den kroatiske midtbane.

Luka Modric blev udskiftet med tre minutter tilbage af den forlænget spilletid. På det tidspunkt havde Mario Mandzukic scoret til 2-1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus