• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jonas Kongerslev Nygaard

Neymar kan få VM-comeback i finalen

Neymar kan få VM-comeback i finalen
Illustration

Flere brasilianske medier skriver, at landsholdets superstjerne, skadede Neymar, kan gøre et opsigtsvækkende comeback for landsholdet, hvis det når til finalen ved VM.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Det så dramatisk ud, da Neymar i kvartfinalen mod Colombia blev sendt til jorden af en hård tackling af Juan Zuniga. De første meldinger lød, at Neymar var færdig ved VM, da han i tacklingen havde pådraget sig et brud på en ryghvirvel, og den 22-årige stjerne blev herefter transporteret til sit hjem i en helikopter.

Et naturligt hårdt slag for Brasilien, men nu kan holdet måske alligevel råde over den offensive profil i VM-finalen, hvis holdet når så langt. Flere brasilianske medier rapporterer om, at Neymar muligvis kan deltage i slutkampen og dermed gøre et opsigtsvækkende comeback, hvis han spiller på smertestillende medicin. Dele af den brasilianske landsholdsstab skulle angiveligt have rejst til Neymars hjem i løbet af weekenden for at diskutere det mulige comeback med spilleren selv.

Brasilien møder Tyskland i VM-semifinalen tirsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?