• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Morten Jørgensen

Nicolai Jørgensen føler sig næsten sikker på startplads mod Peru

Nicolai Jørgensen føler sig næsten sikker på startplads mod Peru
Foto: Getty Images

Nicolai Jørgensen mener, at han ligner førstevalget til pladsen som frontløber i Danmarks kampe til VM.

Af Morten Jørgensen

Der er lagt op til en kamp mellem Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg om pladsen som frontangriber for Danmark ved VM-slutrunden, da Nicklas Bendtner ikke er blevet udtaget. Samtidig har Åge Hareide i sinde at bruge både Andreas Cornelius og Yussuf Poulsen på højrekanten.

Det er dog ikke målform, som hverken Nicolai Jørgensen eller Kasper Dolberg har i øjeblikket. I de seneste seks landskampe har Nicolai Jørgensen forladt banen for det danske landshold uden at score, mens Kasper Dolberg ikke har scoret i sine seneste tre kampe for landsholdet.

Nicolai Jørgensen har længe lignet det klare førstevalg i angrebet for Danmark, men med en stærk slutspurt er Kasper Dolberg nu kommet tættere på Feyenoord-angriberen, som dog stadig føler sig relativt sikker på sin plads.

- Min fornemmelse er god. Man føler sig vel aldrig 100 procent sikker, men så sikker, som man nu kan. Åge har vist mig stor tillid og tiltro, og vi har skabt en rigtig god stime af kampe med det hold, vi spiller med, fortæller Nicolai Jørgensen til Ekstra Bladet.

Feyenoord-angriberen fortæller endvidere, at han tror, han scorer i Danmarks første kamp ved VM-slutrunden, som er på lørdag mod Peru.

Superliga

Mere Superliga

Fokus