• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Benjamin Lillelund

Schmeichel: Det er skuffende

Den danske målmand er ikke tilfreds med resultatet mod Irland, for det skulle have været en stor dansk aften.

Af Benjamin Lillelund

Glade og optimistiske fans var trofast mødt op i Parken med rød-hvid maling i ansigtet for at støtte det danske landshold i den første VM-playoffkamp mod Irland, men det store jubelbrøl udeblev.

Danmark kunne nemlig ikke finde vej til målet, og kampen endte dermed 0-0. Det er til stor ærgrelse for målmand Kasper Schmeichel, der havde håbet på at give fansene fuld valuta for pengene.

- Det er op til os at finde en måde at score, og det gør vi ikke i dag. Det er skuffende. Det er en kæmpe aften for Danmark, og vi får ikke det resultat, vi vil, siger Schmeichel til Kanal 5.

Samtidig retter målmanden en stor kritik mod banen, som ifølge ham var en væsentlig årsag til manglende sprudlende spil fra holdkammeraterne.

- Jeg er ufattelig skuffet over banen herinde. Jeg synes ikke, det er en bane, der er til topniveau fodbold. Det minder mig om, da jeg spillede i 4. division i England. Det er meget ærgerligt, at dem, der står for sådan noget, ikke kan formå at give os en ordentlig bane. Det gjorde det svært at spille på jorden, forklarer han.

Schmeichel giver endvidere udtryk for, at han forstår den særdeles defensive taktisk fra Irland.

- De fik det resultat, de kom efter, så det kan man respektere. Jeg er modstander af, at folk synes, det er en forkert måde at spille på. De spiller på deres styrker og gør det, de ved, de kan finde ud af, og så håber de selvfølgelig på en omstilling. Det har de vist, at de kan finde ud af, afslutter Schmeichel.

Danmark skal forsøge at vinde i Irland, når de to hold tørner sammen igen på tirsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus