• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jonas Kongerslev Nygaard

Scolari fokuserer på bronzekamp

Scolari fokuserer på bronzekamp
Illustration

Brasiliens landstræner Luiz Felipe Scolari vil ikke bidrage til spekulationerne omkring sin mulige afgang fra jobbet. Først venter en bronzekamp, og derefter vil han tale det hele igennem med det brasilianske fodboldforbund.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Tyskland pulveriserede fuldstændig Brasilien i tirsdagens semifinale. 7-1 vandt Joachim Löws tropper over Luiz Felipe Scolaris ditto, og det har fået mange til at kræve sidstnævntes exit fra jobbet som brasiliansk landstræner.

Men Scolari selv har ikke så travlt. Han vil først bearbejde det store nederlag til Tyskland, der blandt andet bød på fire indkasserede mål på seks minutter, og dernæst koncentrere sig om lørdagens bronzekamp, hvor Holland eller Argentina vil vente.

- Vi var katastrofale i seks minutter. Men det skete, og nu vil vi arbejde frem mod lørdagens kamp, siger Scolari ifølge Goal.com.

- Hvis jeg kunne forklare, hvad der skete i de seks minutter, så ville jeg give et svar, men jeg ved det ikke. Hele turneringen har overhovedet ikke været forfærdelig, men vi fik et forfærdeligt nederlag. Nu har vi en kontrakt med CBF (Brasiliens fodboldforbund, red.) til efter kampen på lørdag, og efter den vil vi sandsynligvis have en samtale og få nogle ting på plads, lyder det videre fra Scolari.

Superliga

Mere Superliga

Fokus