• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Selvsikker Dele Alli: Vi er kommet for at vinde

Selvsikker Dele Alli: Vi er kommet for at vinde
Foto: Getty Images

Dele Alli mener, at det engelske landshold kan slå samtlige hold, og understreger, at de er taget til Rusland for at vinde.

Af Victor Risager

I 2014 formåede England ikke at kvalificere sig videre fra gruppespillet ved VM i Brasilien, og de måtte rejse hjem efter blot tre kampe, mens de kunne se Uruguay og Costa Rica avancere fra puljen.

Denne gang skal de forsøge at sikre sig videre avancement fra en pulje, der består af Belgien, Panama og Tunesien. Men det er ligegyldigt, hvem englænderne står over for. De tror nemlig på, at de kan slå alle, og de er taget til Rusland for at vinde, fastslår midtbaneprofilen Dele Alli.

Det fortæller han til FIFA’s hjemmeside.

- Vi tror på os selv uanset, hvem vi spiller mod, på grund af det hold, vi har, og de spillere, vi har. Vi er kommet for at vinde. Man skal have den tro på, at lige meget hvem vi møder, kan vi slå dem, fortæller Alli, der til gengæld ikke vil garantere noget:

- Vi tror alle på os selv og på det hold, vi har. Vi har en ung og meget talentfuld gruppe, så vi vil ikke sige, hvor langt vi kan gå i turneringen. Vi skal bare nyde tiden sammen og arbejde på den rigtige måde og spille så godt, som vi ved, at vi kan.

Alli og kompagni lægger ud mod Tunesien mandag den 18. juni.

Superliga

Mere Superliga

Fokus