• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Mikkel Sloth

Skuffet Martinez roser spillernes indsats: Jeg kunne ikke bede mere

Belgiens landstræner var naturligvis skuffet over nederlaget til Frankrig, men ser allerede frem mod bronzekampen

Af Mikkel Sloth

Belgien og Frankrig spillede tirsdag aften en tæt VM-semifinale, der blev afgjort af Samuel Umtitis enlige scoring på hovedstød godt fem minutter inde i anden halvleg. En grum skæbne for det belgiske landshold, der havde spillet en flot turnering frem til semifinalen.

Og de belgiske spillere faldt med oprejst pande. Det mener i hvert fald landstræner Roberto Martinez, der roser sine spillere for deres indsats i kampen mod Frankrig. Det skriver Ritzau.

- Jeg synes, at spillernes attitude var fantastisk, og jeg kunne ikke bede om mere. Spillerne gav alt og pressede på til det sidste sekund for at komme tilbage i kampen.

Samuel Umtitis hovedstødsscoring faldt efter et hjørnespark, og Martinez kader det 'uheldigt', at Belgien skulle tabe en tæt kamp efter en dødbold. Men nu gælder det bronzekampen, som han hurtigst muligt vil sætte holdet op til.

- Vi skal lægge det her bag os og se frem mod den næste kamp. Vi skal gå ud på en høj bølge. Det fortjener de her spillere.

Hvem Belgien skal møde i bronzekampen bliver afgjort i aften, når Kroation og England mødes i slutrundens anden semifinale. Vinderen møder Frankrig i finalen på søndag, mens taberen altså bliver Belgiens modstander i kampen om tredjepladsen, der spilles på lørdag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus