• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ronni Vester

Småskadet Sturridge håber på Uruguay-kamp

Småskadet Sturridge håber på Uruguay-kamp
Illustration

Daniel Sturridge måtte forlade banen med 10 minutter igen mod Italien, men angriberen håber, at han er fit for fight til kampen mod Uruguay.

Af Ronni Vester

England spillede fornuftig, men resultatet var ikke derefter, da Roy Hodgsons mandskab i nat tabte 2-1 til Italien i et særdeles underholdende opgør. Englændernes mål blev sat ind af Liverpools Daniel Sturridge, der har haft en fremragende sæson i Premier League.

Derfor var der også nervøse miner i den engelske lejr, da Sturridge måtte trække sig ud af kampen med en mindre skade i benet 10 minutter før tid i den ulidelige hede i Manaus.

Skadens omfang kendes endnu ikke helt, men Sturridge selv vil gøre, hvad han kan for at blive fit til det vigtige opgør mod Uruguay.

- Alle arbejder utrolig hårdt og presser sig selv lige til grænsen. Jeg presser også mig selv til det yderste, og lige nu er mit ben helt dødt, men jeg vil forsøge at komme over det til den næste kamp, siger Sturridge til Sky Sports.

England og Uruguay brager sammen i kampen om videre avancement på torsdag i Sao Paulo. 
 

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus