Hvis man vil have en oplevelse for livet, så er det snart muligt at få billetter til det kommende VM i Rusland, men man skal have store penge op ad lommen.

Selvom der stadig er noget tid til, at alle holdene er fundet til VM i Rusland i sommeren 2018, så bliver de første billetter mulige at reservere fra torsdag, og her varierer prisen ikke overraskende en del alt efter, hvad man er ude efter.

Det kan BBC fortælle.

Det bliver eftersigende sådan, at fans kan indsende en form for ansøgninger for billetter på FIFAs hjemmeside, hvorefter billetterne vil blive solgt i to faser, og her vil priserne være på omkring 650 kroner for de indledende runder, mens en billet til finalen kommer til at koste 2.800 kroner for de billigste i denne omgang.

Det er ikke alle russere, der kan være med på sådanne priser, og derfor er det da også sådan - ligesom tidligere - at indbyggere i Rusland får en stor rabat på billetter. Til de indledende runder skal en russer eksempelvis blot slippe med det, der svarer til 140 kroner for at komme ind.

Priserne på de førnævnte finalebilletter skulle endvidere være steget væsentligt i forhold til den seneste slutrunde i Brasilien. FIFAs generalsekretær Fatma Samoura udtaler dog ifølge det engelske medie, at man har indført et billetsystem, som gør det muligt for alle fans at få en rimelig chance for at sikre sig billetter.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?