• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Spanien vil gøre Marokko til medvært i iberisk VM-slutrunde

Spanien og Portugal ser ud til at komme med et bud på VM-slutrunden, hvor den spanske premierminister gerne vil have nordafrikansk kolorit med i værtskabet.

Af Oliver Okstrøm

Kampen om VM i 2030 er allerede godt i gang, og fra europæisk side ser det ud til, at Spanien og Portugal er klar med et iberisk bud på slutrunden, og nu lader det til, at der kan komme afrikansk islæt med i dén turnering.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Her bliver det slået fast, at den spanske premierminister Pedro Sanchez vil have Marokko som medarrangør, og i tirsdag skulle den spanske premierminister have foreslået det for den marokanske leder Saad Eddine El Othmani, da han besøgte landet.

For Marokko er det ikke nyt for dem at prøve på at blive vært for VM i fodbold, da de tidligere har været ude med planer om at lave det sammen med to andre nordafrikanske lande i form af Tunesien og Algeriet.

Derudover ser det også ud til, at trenden med at gå sammen om en slutrunde går igen, hvis man kigger mod Sydamerika, hvor Argentina, Paraguay og Uruguay skulle have lyst til at lave et VM sammen. Endelig forlyder det også, at England og Irland vil gå sammen.

Det næste VM skal afholdes af Qatar i 2022, mens USA, Canada og Mexico har det i 2026, mens den efterfølgende slutrunde sandsynligvis vil blive fastlagt i løbet af 2019.

Superliga

Mere Superliga

Fokus