• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Simon Møbjerg Sørensen

Storklubber vil have Costa Rica-helt

Storklubber vil have Costa Rica-helt
Illustration

Keylor Navas er blevet en del hottere på transfermarkedet med sine præstationer ved VM. Nu bliver han sat i forbindelse med Bayern München og Liverpool.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Mexicos Guillermo Ochoa spillede en superkamp mod Brasilien, og dagen efter blev han rygtet til Arsenal og Liverpool. I går pillede Costa Ricas Keylor Navas pynten af Grækenland, og i dag er det så hans tur til at ryge en tur gennem rygtemøllen.

Daily Star erfarer, at Liverpool jagter Levante-målmanden, der har stået en god sæson i Primera Division og allerede i marts blev sat i forbindelse med den engelske storklub første gang. Liverpool har brug for en stærk konkurrent til Simon Mignolet, idet de ikke venter, at Pepe Reina bliver i klubben, selv om han ikke får forlægnet sit ophold i Napoli, hvor han spillede på en lejeaftale i den forgangne sæson.

LÆS OGSÅ: Borges: Navas må være fra Mars

Samtidig melder AS, at Bayern München nu også er stemplet ind i jagten på Navas, der skulle være tiltænkt en rolle som superreserve for Manuel Neuer. En rolle som Tom Starke har haft i flere år, men som han sandsynligvis ikke fortsætter i længere end til maksimalt næste sommer, hvor hans kontrakt løber ud.

I forvejen er Keylor Navas en eftertragtet herre i Primera Division, hvor han tidligere er blevet sat i forbindelse med FC Barcelona, der dog med købene af Marc André ter Stegen og Claudio Bravo formentlig har trukket følehornene til sig. Til gengæld sværmer Sevilla og mestrene Atletico Madrid også om Keylor Navas, og selv har han udtalt, at det vil være fantastisk for ham at komme til Atletico Madrid.

Under alle omstændigheder kommer der formentlig ikke en afklaring før VM-slutrunden. Costa Rica møder Holland i kvartfinalen, hvor Keylor Navas kan spille sig endnu længere op på storklubbernes ønskelister.

Superliga

Mere Superliga

Fokus