• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM nooteboom1

Suarez: Har indgået væddemål med Neymar

Suarez: Har indgået væddemål med Neymar
Polfoto: Matilde Campodonico

Luis Suarez fortæller, at han har indgået et væddemål med Neymar, når Uruguay natten mellem fredag og lørdag gæster Brasilien i Recife.

Af nooteboom1

Luis Suarez, Neymar og Lionel Messi. Trioen, der angiveligt også skulle være gode venner. Og nu fortæller Luis Suarez, at han og Neymar har lavet et væddemål i forhold til deres indbyrdes kamp mod hinanden, når Suarez' Uruguay gæster Brasilien i VM-kvalifikationen i Recife natten mellem fredag og lørdag. 

- Jeg har et væddemål med Neymar. Vinderen får en burger. Han er en fantastisk holdkammerat, og vi joker altid i FC Barcelona. Men hvem end, der vinder kampen, kommer til at have en god periode, og den, der taber, vil blive drillet i lang tid. Men frem for alt er vi holdkammerater og venner, siger Suarez ifølge Goal.com. 

Kampen mellem de to mandskaber fløjtes i gang klokken 01:45 natten mellem fredag og lørdag og kan ses på TV3 Sport 1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.