• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Tilfreds Stryger: Jeg har udfyldt venstrebacken rigtig godt

Foto: Alex Grimm/Getty Images

Jens Stryger Larsen var overrasket over, at han skulle spille venstre back på landsholdet, men den højrebenede forsvarsspiller er tilfreds med sine præstationer på den uvante plads.

Af Victor Risager

Når Danmark tager hul på slutrunden mod Peru på lørdag, bliver det sandsynligvis med Jens Stryger Larsen på venstreback.

Stryger Larsen har fået sit landsholdsgennembrud under Åge Hareide, men at det skulle være på venstreback, er ikke noget, der har ligget i kortene længe. Stryger Larsen er nemlig højrebenet, og når han på klubplan tørner ud for Udinese er det også i banens højreside.

Derfor var også overrasket over, at Åge Hareide pludselig bad ham om at spille venstre back, men han er alligevel tilfreds med de præstationer, han leverer på positionen. Det fortæller han til Ekstra Bladet. 

– Selvfølgelig var jeg overrasket over, at jeg lige pludselig skulle spille venstre back. En rolle, jeg synes, jeg har udfyldt rigtig godt. Som hold er vi ubesejrede i 15 kampe og har kvalificeret os til VM, men jo lidt overrasket, fortæller Stryger Larsen.

27-årige Stryger Larsen kan få sin 14. landskamp, hvis han får spilletid mod Peru lørdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus