• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Teis Jeppe Gørtz

Tyskland regner med Hummels til finalen

Tyskland regner med Hummels til finalen
Illustration

Mats Hummels kæmper med knæproblemer i øjeblikket, men den tyske lejr er optimistiske i forhold til VM-finalen på søndag.

Af Teis Jeppe Gørtz

Dortmunds Mats Hummels har været én af de bedste midtstoppere i denne VM-slutrunde, og derfor vil det være et stort tab for tyskerne, hvis han kommer til at misse finalen på søndag mod Argentina. Hummels døjer med smerter i knæet og blev udskiftet i pausen i 7-1-sejren over Brasilien i tirsdags.

Men både general manageren Oliver Bierhoff og Hummels selv forventer, at spilleren bliver klar til at spille med om guldet i weekenden.

- Alle er ok - bortset fra Mats Hummels. Han får yderligere behandlinger i øjeblikket. Det er en sikkerhedsforanstaltning. Vi regner med, at han kan spille finalen, siger Bierhoff til ADR, mens Hummels forklarer om skaden:

- Jeg har haft problemerne i et par dage, men for første gang gik de ikke væk under opvarmningen. Under kampen blev det værre og værre. Jeg tog beslutningen, at det nok var bedst at skifte mig ud, så jeg ikke brækkede noget, siger Hummels og fastslår:

- Vi bliver nødt til at se, hvad det præcis er for noget. Det er ikke et lille problem, men heldigivis tror jeg ikke, at det vil bringe deltagelsen i finalen i fare.

25-årige Hummels står noteret for 35 landskampe for Tyskland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus