En udskifter for Panama trækker overskrifter, efter han i går spurtede ned og sparkede bolden væk, netop som Costa Rica skulle tage et indkast.

I fodboldens verden taler spillere og trænere tit om marginaler, og tirsdag nat dansk tid tog en spiller fra Panama spillet om marginalerne til det ekstreme. 

Panama var foran 2-1 mod Costa Rica og på vej mod VM for første gang i landets historie, da de costaricanske gæster fik et indkast dybt nede på Panamas banehalvdel. Kampen var ude i sit andet overtidsminut, så en spiller forsøgte at tage indkastet hurtigt, men José González ville det anderledes.

Den ubenyttede panamaske indskifter spurtede ned ad sidelinjen og nåede lige præcis bolden foran den costaricanske spiller, så han lossede den så langt væk, han kunne. Og dermed vandt han sit hold et par sekunder til at få forsvaret på plads.

Twitter-brugere troede i første omgang, at der var tale om en overivrig bolddreng, men Daily Telegraph skriver, at det altså var José González, der til daglig spiller i Árabe Unido i hjemlandet.

González fik - ikke overraskende - en advarsel for sin aktion, men eftersom Panama få minutter senere kunne lade sig hylde af de ellevilde tilskuere over den første VM-billet i historien, var han formentlig ligeglad.

Det samme var landets præsident, Juan Carlos Varela, der efter sejren udnævnte onsdag til national fridag.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?