• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM
Sponsoreret artikel

VM 2018: Polen står i spidsen for gruppe H

Polen er favorit til at gå videre fra VM-gruppen - det mener også de polske fans.

Af

Som resultat af VM-lodtrækningen er Polen havnet i gruppe H sammen med Senegal, Columbia og Japan.

VM finder sted på tolv forskellige stadioner i elleve russiske byer fra 14. juni til 15. juli 2018. De fleste stadioner er allerede klar til at modtage kampene, på fem af dem spilles der allerede. Polen skal spille en af sine gruppekampe på Kazan Arena.

Nogle af verdensmestrene skal også spille i Kazan: Spanien, Frankrig og Tyskland.

Tatarstans sportsminister sagde med stolthed:

”Vi får chancen for at se nogle af verdens bedste fodboldhold! De par vi får se her er klart de mest stærke og interessante i de indledende grupper. Det er en stor ære for os at tage imod Polens fodboldlandshold i Kazan”.

Polens fodboldlandsholds manager Adam Navalka vil ikke kommentere, hvem der er det stærkeste hold i gruppen, han har udtalt, at alle holdene i gruppe H er stærke modstandere. I henhold til Stakers forum mener Polens fodboldfans, at Polen har gode chancer for at gå videre, men alle holdene er stærke og det er svært at forudsige, hvordan de kommer til at spille.

Det forventes, at mange kampe bliver spillet uafgjort. Favoritten i Polens landshold er Robert Lewandowski, som har scoret 16 mål i ti kampe. Vinderen i gruppe H kommer til at spille mod holdet, som får andenpladsen i gruppe G. Gruppe G består af Belgien, England, Panama og Tunesien.

Den vigtigste kamp for Polen er mod Columbia og finder sted den 24. juni 2018 i Kazan. Denne kamp kommer til at afgøre, hvem af de to hold der går videre til playoff. Begge hold har store talenter, som kan vise førsteklasses fodbold og give fansene en oplevelse for livet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus