• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Morten Jørgensen

VM-dommer indrømmer korruption: Nu skal FIFA tage stilling

En ny korruptionssag har ramt fodboldverdenen, hvor en saudiarabisk VM-dommer har tilstået og fået livstidskarantæne. Nu er VM-drømmen i stor fare.

Af Morten Jørgensen

Fahad Al Mirdasi er blandt de 36 dommere, som er udtaget til VM-slutrunden, men han risikerer nu at måtte blive hjemme som følge af en korruptionsskandale.

Fodboldforbundet i Saudi Arabien har givet en livtidskarantæne til Fahad Al Mirdasi, da den 32-årige dommer har indrømmet, at han har tilbudt at lade sig betale for at dømme til det ene holds fordel i den netop overståede Kings Cup-finale i Saudi Arabien mellem Al-Ittihad og Al-Faisaly.

Fahad Al Mirdasi skal ikke nøjes med at begrænses fra kampe i Saudi Arabien fremover, mener fodboldforbundet, som nu også vil have FIFA til at trække Fahad Al Mirdasi ud af VM-slutrunden. Det skriver Goal.

Det er langt fra den første dommerskandale i løbet af de seneste år, og det er nu op til FIFA, som Fahad Al Mirdasi skal have lov til at dømme ved VM-slutrunden, selvom han har fået livstidskarantæne i sit hjemland.

Den saudiarabiske dommer dømte sidste sommer ved Confederations Cup i Rusland, hvor han blandt andet dømte kampen om tredjepladsen mellem Mexico og Portugal.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus