• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Pirchert

William Kvist var med på træningsbanen i Rusland

Foto: Getty Images

FCK-manden, William Kvist, har atter fået russisk jord under fødderne. Søndag ankom han til Moskva, og mandag var han med i træningen.

Af Oliver Pirchert

Åge Hareide har bekræftet, at William Kvist ikke kommer i spil til Danmarks kamp mod Frankrig i morgen. Men i stedet kan fodboldglade danskere glæde sig over, at FCK-spilleren var med, da danskerne trænede tidligere i dag.

Det er blot ni dage siden, det ellers blev konstateret, at William Kvist havde punkteret en lunge og brækket et ribben.

Ikke desto mindre formåede midtbanespilleren at deltage i en øvelse, hvor spillerne i højt tempo kæmpede om at holde fast i bolden. Det skriver Ritzau.

Pressen havde dog kun adgang til træningen de første 15 minutter, så derfor er det uvist, om den 33-årige landsholdsspiller var med under hele træningspasset.

I morgen ser han til fra lægterne, når Danmark spiller gruppefinale klokken 16. Et uafgjort resultat mod Didier Deschamps mandskab er nok til at sende landsholdet videre.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.