13 skarpe til lørdagens Tips 13
2017-04-21 13:56

Få her et bud på, hvordan lørdagens Tips13 kan arte sig. Der er Premier League, Championship og en enkel Superliga-kamp på programmet.

Spil kuponen hos Danske Spil

1
BOURNEMOUTH - MIDDLESBROUGH
Premier League kl. 16
I første halvdel af sæsonen så alt lyst og lykkeligt ud for Bournemouth, men efter nytår er det meste gået galt, og nu er de pludselig inddraget i bundstriden, hvor Middlesbrough har befundet sig et stykke tid med nu 6 point op til redning (men en kamp til gode). Altså en uhyre vigtig kamp, som bare ikke må tabes, og Middlesbrough er nødt til at gå efter alle 3 point.
1
X
2
1
45
30
25
2
HULL – WATFORD
Premier League kl. 16
Hjemmeholdet tabte som ventet hos Everton, men er ubesejret i de sidste 7 hjemmekampe i PL, og det her er en af de kampe, der bare skal kaste point sig. Watford har reelt ikke mere at spille for i denne sæson, og så ser man tit holdene kun strammer sig ekstra an i hjemmekampene. Hull har brug for alt de kan skrabe sammen i den spændende budstrid, og de taber ikke her. Er der råd, så tag eventuelt et forsigtigt kryds med.
1
1
55
30
15
3
SWANSEA - STOKE
Premier League kl. 16
Waliserne fra Swansea har kun fået 1 point i de sidste 6 kampe og situationen er mere end alvorlig i bunden. Bøtten må vende på et tidspunkt, og her skulle være gode muligheder mod uberegnelige Stoke, der slutter i midten af rækken. Belært af erfaring bør man være varsom med at stole alt for hårdt på kriseramte hold, så jeg tør ikke andet end helgardere.
1
X
2
1
40
30
30
4
WEST HAM - EVERTON
Premier League kl. 16
West Ham skuffede sidst ved at tillade bundholdet Sunderland at udligne i overtiden. Dermed er de fortsat ikke helt ude af farezonen. Der skal stadig lidt point på kontoen. Everton fortsætter deres gode stime, men der skal nok 5 sejre til i de sidste 5 kampe for at blan-de sig i kampen om de europæiske pladser. Med det in mente tror jeg klart mindst på krydset.
1
2
2
35
20
45
5
BRENTFORD – QUEENS PR
The Championship kl. 16
En ret ligegyldig kamp, da det skal gå meget galt, hvis Queens PR skal rykke ud, og det kommer ikke til at ske, selvom 5 nederlag i træk har givet store panderynker hos manager Ian Holloway. Brentford har et stykke tid ikke haft noget at spille for, men kører allige-vel på for fuld damp med seværdig fodbold og gode resultater. Mangler man en sikker kan man overveje 1-tallet, men jeg vil gardere for en trodsreaktion hos gæsterne.
1
2
1
50
20
30
6
BURTON - LEEDS
The Championship kl. 16
Meget overraskende ser Burton mere og mere ud til at klare frisag i Championship. Omvendt har Leeds tabt momentum og ligger lige nu på den sure 7. plads, der er nul og niks værd. Dog a point med nr. 6, så chancen er langt fra forpasset endnu. Burton er altid svære at slå hjemme, så det her bliver en walk over for det tidligere storhold. Med så meget på spil skal der ikke spares på garderingerne.
1
X
2
2
30
30
40
7
HUDDERSFIELD - FULHAM
The Championship kl. 16
Et uhyre vigtigt opgør mellem to af kandidaterne til playoff. Teoretisk kan Huddersfield fortsat nå direkte oprykning, men selv sejr i sæsonens sidste 4 kampe er næppe nok. Fulham er i god form med 3 sejre i træk og har kæmpet sig op på sjettepladsen. Hudders-field skal være favoritter pga. deres stærke hjemmebanestatistik, men det er værd at notere, at de ikke har slået Fulham i indbyrdes kampe de sidste 3 sæsoner.
1
X
2
1
40
25
35
8
NOTTINGHAM F - READING
The Championship kl. 16
Reading kan godt allerede nu forberede sig på de meget afgørende playoff-kampe med ufatteligt mange millioner på spil. Der er en verden til forskel på en plads i Premier League og endnu en sæson i Championship. Nottingham F balancerer på randen af en kata-strofal nedrykning og kan se frem til 3 nervepirrende kampe, der skal kaste en del point af sig, hvis sheriffens drenge skal redde sig.
1
2
1
45
20
35
9
ROTHERHAM - IPSWICH
The Championship kl. 16
Hjemmeholdet har længe været helt fortabt i bunden og har ikke præsteret at vinde en fodboldkamp siden midten af januar! Ipswich så på et tidspunkt ud til at risikerer at blive draget ind i bundkampen, men er nu helt uden for nedrykningsfare. Altså en komplet ligegyldig kamp, men Ipswich har formentlig ikke fået armene ned efter at have slået topholdet Newcastle og bør fortsætte den gode stime.
2
2
20
20
60
10
SHEFFIELD W - DERBY
The Championship kl. 16
Der skal her være en kæmpe motivationsforskel. Sheffield W kæmper hårdt for blive en del af playoff, og viser også storform for tiden. Derby har skuffet voldsomt i denne sæson og alle oprykningschancer er væk. Blikket er sikkert allerede rettet mod næste sæson, hvor målet må være oprykning. Hjemmeholdet bør vinde, men jeg tager krydset med. Onsdagsholdet har ikke slået Derby hjemme eller ude siden 2006.
1
X
1
50
30
20
11
WIGAN – CARDIFF
The Championship kl. 16
Cardiff lider af den tidligere nævnte syge, at når man ikke har mere at spille for i sæsonafslutningen, så bruger man primært kræfter-ne på hjemmekampene. Wigan kæmper en desperat men sikkert forgæves kamp i bunden. Det er kun sejr og 3 point, der tæller for hjemmeholdet i de sidste 3 kampe, så det er sikkert rimeligt trygt at se bort for pointdelingen og gardere med 2-tallet, hvis Wigan kortslutter fuldstændigt.
1
2
1
50
15
35
12
WOLVERHAMPTON - BLACKBURN
The Championship kl. 16
Blackburn er snublende tæt på nedrykning og kvaliteterne er måske heller ikke til mere? En god slutspurt kan dog redde dem og de er vel ikke helt chanceløse mod et Wolverhampton uden den store motivation. Ulvene vil på den anden side sikkert ikke skuffe deres mange fans hjemme på Molineux, så det er svært andet end at se dem som ret klare favoritter.
1
X
1
50
30
20
13
HORSENS - ESBJERG
Superligaen kl. 16
Det er mindre end en uge siden de mødtes på Blue Water Arena i Esbjerg, og her trak Horsens det længste strå og dømte dermed med meget stor sandsynlighed Esbjerg til at skulle ud i nervepirrende playoff-kampe for at forblive i Superligaen. Omvendt har Hor-sens alt at spille for her i en spændende tvekamp mod OB for endegyldigt at redde sig en ny sæson i Superligaen. Med så stor moti-vationsforskel står vi blank på hjemmeholdet.
1
1
60
15
25

Spil kuponen hos Danske Spil