Fredagstilbud: Scor 250 kr. som ekstra gevinst på FCM - FC Helsingør
2017-07-16 09:03
.

Det irske tophold Cork City bør have rettet tankerne og energien frem mod onsdagens returopgør i Champions League-kvalifikationen.

Spilstop kl. 17.00
Bray Wanderers - Cork City 1 (asian +1)
Odds 1,91 hos Unibet

Cork City er ganske suveræne i denne sæson og har med to kampe færre spillet alligevel et forspring ned til nummer to på hele 12 point. Efter 20 spillerunder er holdet ubesejret med 19 sejre, og som udgangspunkt er Cork City da også favorit til at vinde endnu en sejr. 

Men der er en væsentlig ting at være opmærksom på. For Cork City var onsdag i kamp i Champions League-kvalifikationen, hvor det hjemme blev til et skuffende 0-1-nederlag til cypriotiske AEK Larcarna

Der er returopgør på Cypern, hvor al fokus fra Cork City bør lægges. For opgaven om at vende det første opgør til samlet sejr er ingenlunde umulig, og alle sejl skal sættes ind. De vil også betyde, at søndagen ligakamp vil blive afviklet uden de profiler, der må have de mindste ømme ben eller skavanker fra det første opgør mod AEK Larcana. 

Det kan blive Bray Wanderers chance for at overraske. Bray er på tredjepladsen og har hentet point i syv af 10 hjemmekampe. 

Dagens bet giver pengene på kontoen, ved Bray-sejr eller uafgjort, mens pengene kommer retur ved Cork-sejr på et mål.   

Spil bettet hos Unibet