2017-04-21 09:15
Foto: Getty Images

Spansk La Liga-kamp hvor der er CL-jagt på spil for det ene hold, mens en desperat og håbløs jagt på at undgå nedrykning er temaet for det andet.

Spilstop kl 21.00
Sevilla - Granada 1 (-2 asian)
Odds 1,82 hos Unibet

Sevilla har med seks spillerunder tilbage otte points forspring til forfølgerne i forhold til den aktuelle fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons Champions League-kvalifikation. Men guleroden er, at der blot er tre point op til Atletico Madrid på tredjepladsen, der giver direkte adgang til gruppespillet i CL. 
Sevilla har i den seneste periode oplevet knas i resultaterne med bare en sejr i de seneste syv kampe, hvoraf to er tabt til FC Barcelona og netop Atletico Madrid. Men samlet set har holdet en af ligaens stærkeste hjemmebaner med 11 sejre i de hidtil 15 spillede kampe. 

Granada er efterhånden ved at erkende, at sæsonen ender med nedrykning. Der er syv point til redning og efter bare et point i de seneste syv kampe, er manager Tony Adams retorisk allerede ved at se frem mod genopbygningen af holdet i den næstbedste række. 
Granada har slet ikke vundet på udebane i sæsonen og har bare hentet fire point i 16 forsøg. Samtlige kampe mod hold fra top 6 er tabt og flest gange med flere mål. Af holdets 15 seneste kampe på udebane mod top 6-hold er 11 af dem tabt med mindst to scoringer. 

​Det ligner rent guf for et tændt Sevilla-hold, der nok skal få gang i målscoringen. 

Spil bettet hos Unibet