2017-01-11 12:08
Foto: Getty Images

Der er lagt op til en intens pokal-fight i den spanske Copa del Rey, når Villarreal skal forsøge at hente 3-1-nederlaget i returkampen mod Real Sociedad.

Spilstop 19.00
Villarreal - Real Sociedad 1
Odds 1,80 hos Unibet

Det første opgør i Copa'en sluttede med 3-1-sejr til Sociedad, hvilket lægger et stort pres på hjemmeholdet i forhold til at tage skridtet videre i turneringen. Siden har ViIllarreal dog imponeret på hjemmebanen ved at spille 1-1 mod FC Barcelona, der først til allersidst fik udlignet Villarreal-føringen.
Real Sociedad kunne ikke følge op på pokalsejren og blev smadret med hele 4-0 i ligaen af Sevilla.

Villarreal må og skal frem på banen i forsøget på at hente to-målsføringen, og hjemmebanen er lidt af en fæstning, hvor det i ligaen kun er blevet til et nederlag i ni kampe - seks er vundet. Forsvaret har i de ni kampe kun lukket seks mål ind, hvilket er bedst af samtlige La Liga-hold.

Real Sociedad er bestemt ikke dårlige på udebane, men den indbyrdes statistik mellem de to hold, styrker forslaget om hjemmesejr. 
Villarreal havde inden sidste uges nederlag ikke tabt til Real Sociedad i otte kampe, hvor det var blevet til fem sejre og tre uafgjorte.
Hjemme på El Madrigal er de seneste fire møder mod Sociedad endt med tre hjemmesejre og en uafgjort.
Hjemmeholdets offensiv viser sig nok til sejren - spørgsmålet er så, om den bliver stor nok til også at gå videre til kvartfinalerne.  

Spil bettet hos Unibet til odds 1,80