• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagen Spilforslag: To mænd i topform

Dagen Spilforslag: To mænd i topform
Foto: Getty Images

Kan vi gentage succesen med målscorerspil fra sidste uge?

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Hull – Stoke
Jarrod Bowen scorer
3,05 @ Unibet

Jarrod Bowen er i gang med en fantastisk sæson, som efter de første 19 kampe har budt på 12 scoringer. Den 22-årige kædes derfor sammen med flere Premier League-klubber på rygteplan, men det har tilsyneladende ikke stjålet fokus fra angriberen, som har nettet otte gange i de sidste otte kampe.

Det tegner ikke umiddelbart godt for Stoke, som har indkasseret 15 mål efter sæsonens første ni udekampe, hvor det i blot en enkelt er lykkedes at holde målet rent. Heller ikke formen er for god: Stoke har tabt fem af de sidste syv kampe, mens man på udebane blot har vundet tre af de sidste 24 opgør.

Hull er forholdsvis træfsikre på hjemmebane med mål i otte af 10 kampe. Det skyldes ikke mindst Bowen, som har været på pletten med fem mål i de sidste fire. Jeg finder derfor flot værdi i, at Bowen runder et skarpt hjørne ved at score ligamål nummer 50 lørdag til markedsførende 3,05 hos Unibet.

Lørdag kl. 16.00
Blackburn – Derby
Bradley Dack scorer
3,20 @ YouBet

Formpilen peger lodret i vejret for Bradley Dack, der i sidste sæson blev delt topscorer i Blackburn med Danny Graham. For mens sidstnævnte blot står noteret for en enkelt scoring mod 15 i sidste sæson, så har 25-årige Dack bragt totalen op på ni efter en stærk serie med fire scoringer i de sidste tre kampe.

Det styrker troen på mål for Blackburn, som generelt er inde i en god gænge med mål i ni af de sidste 10 hjemmekampe, mens det er blevet til otte mål alene i de sidste fire. Her har Dack bidraget med halvdelen af målene, så der er ingen tvivl om, hvem man skal holde særligt øje med i Derby-forsvaret.

Derby har for sin del ikke vundet på udebane siden første kamp med tre point som udbytte af de følgende otte opgør på fremmede baner. De sidste fire kampe i streg er tabt med en målscore på 0-9, så til odds 3,20 er jeg ikke mange sekunder i tvivl om, YouBet her er ude med et attraktivt odds på Blackburns genrejste topscorer.

Sidste uge bød på tre målscorerspil, der alle gik hjem. Vi nøjes med to i denne uge - men der findes faktisk et tredje målscorerspil til odds 4,33 i papirudgaven af Tipsbladet.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus