• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens double: Sheriff på jagt efter revanche

Dagens double: Sheriff på jagt efter revanche
Foto: Getty Images

Sheriff fik et rædselsfuldt udgangspunkt efter nederlaget på 3-0. Vi tror der er rigtig god chance for mindst tre mål i returopgøret.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 19.00

Västerås - Jonkopings 1X

Odds 1,8 hos Bet365

Spilstop 19.30

Saburtalo - Sheriff Tiraspol, over 2,5 mål

Odds 1,74 hos Bet365

Samlet odds: 3,13 hos Bet365

Västerås der er placeret lige under midten tager imod Jonkopings der er på femtepladsen med fem point mere end værterne. Begge hold er i fin form med gæsterne der har tre sejre i træk, mens hjemmeholdet har to sejre i de sidste tre kampe. 

Västerås er dårlige hjemme og Jonkopings er lige så skidt kørende ude. Det ligner en lige kamp, hvor vi tager to udfald til odds 1,8 og spiller 1X.

Sheriff skuffede enormt med et nederlag hjemme på 3-0 mod Saburtalo. Der var pænt med aktion og afslutninger i den kamp. Med det resultat er Sherif pisket til at satse alt fremad. Med det scenarie samt kampens forløb i Moldova, bør der være gode muligheder for mindst tre mål. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.