• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Spilexperten

Dagens double: Alexis Sanchez viser vejen i PL-åbner

Dagens double: Alexis Sanchez viser vejen i PL-åbner
Foto: Getty Images

Manchester United åbner Premier League med en hjemmekamp mod Leicester, og Alexis Sanchez ligner manden, der kan få en nøglerolle. I Superligaen skal Vejle på pointjagt i Vendsyssel.

Af Spilexperten

Spilstop 19:00
Vendsyssel - Vejle: X2

Odds 1,42 ved 888sport

Spilstop 21:00
Manchester United - Leicester: Alexis Sanchez scorer

Odds 2,70 ved 888sport

Samlet odds 3,83 ved 888sport

Vejle har gjort et imponerende comeback til Superligaen. Det glippede i den seneste kamp mod FC Midtjylland, hvor man smed en lovende 1-0-sejr til 1-3-nederlag på otte minutter med dødbolde, men generelt har Adolfo Sormanis tropper leveret. Nederlaget er klubbens eneste i sæsonen, og der er udsigt til hurtig oprejsning, når man gæster Vendsyssel denne fredag. Vejle lavede syv point mod Vendsyssel i tre kampe sidste sæson, og oprykker-kollegaerne er gået lidt i stå efter den flotte sæsonåbning. De to seneste kampe har givet nul point, nul scorede mål og en karantæne til Daniel Christensen. Vi kigger mod point til gæsterne.

Den teknisk dygtige chilener Alexis Sanchez lader til at være havnet på Jose Mourinhos venneliste, og han kan få en nøglerolle i åbningskampen mod Leicester, hvor der er tvivl omkring flere store profiler. Alexis Sanchez kom på tavlen ved International Champions Cup mod både Real Madrid og Milan, og han viste generelt i sin tid som Arsenal-spiller, at han ved, hvor målet står. Manchester United plejer at have let til scoringer mod Leicester (har scoret 11 mål i de fire seneste møder), og Alexis Sanchez virker som en sandsynlig afslutter på flere angreb.

Leveret af SpilXperten.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus