• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Aston Villa spiller sig videre

Dagens Double: Aston Villa spiller sig videre
Foto: Getty Images

Aston Villa vandt hjemme det første opgør 2-1. Vi tror de tager det næste skridt til finalen om en plads i Premier League.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 19.00

Silkeborg - Viborg, under 2,5 mål

Odds 2 hos Bet365

Spilstop 21.00

WBA - Aston Villa 2 (asian dnb)

Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,9 hos Bet365

Der er en plads i finalen om en oprykning til det forjættede land Premier League på spil, når returopgøret spilles mellem WBA og Aston Villa. Villa fik vendt et truende nederlag til sejr med to scoringer sidst i kampen. Gæsterne sad på begivenhederne i stort set samtlige 90 minutter, og virker som det bedste hold. De er desuden i kanonform med 10 sejre i træk, indtil de sidste to kampe i ligaen hvor play off var sikret.

WBA har tabt halvdelen af deres sidste otte kampe, og målt gennem sæsonen og det første opgør har de ikke det der skal til for at klare en oprykning. For spillet taler også, at værterne skal frem og satse, da de kun kan bruge en sejr. Det må alt andet give muligheder til Villa for at lukke og slukke hvis kampen står uafgjort mod slutningen. vi spiller dem i den asiatiske variant dnb, således at vi får pengene tilbage ved uafgjort og odds 1,0.

Der er dømt decideret topbrag i en kamp om en billet til Superligaen når Silkeborg tager imod Viborg. Silkeborg har på førstepladsen blot et point ned til Viborg. Dermed er en sejr altså vital for begge hold. Vi tror kampens betydning vil medføre en meget taktisk kamp, hvor holdene ikke vil åbne op særligt i første halvleg. Vi tror på under 2,5 mål i et opgør der utvivlomt bliver med masser af intensitet, nærkampe, og knap så poleret spil. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.