• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Både Sverige og Finland stiller med reservespækkede mandskaber

Foto: Getty Images

I Dubai spiller Sverige og Finland venskabskamp. Det er to reservespækkede hold der mødes. Vi synes at oddsene på at finland kan få et godt resultat er pæne.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 17.45
Sverige - Finland 2 (asian +0,75)
Odds 1,9 hos Bet365

Spilstop 14.30
Irak - Vietnam 2 (asian +1)
Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,61 hos Bet365

To hold spækket med reserver fra henholdsvis Sverige og Finland krydser klinger i Dubai. Der er dermed lagt op til en kamp, hvor der sikkert skal prøves en masse ting af, og hvor fokus er på at give fremtidens spillere noget erfaring.

For Finlands vedkommende gælder det dog, at otte af spillerne har mindst 10 landskampe. Det faktum, at det er to "nye" hold og at der sikkert vil komme mange udskiftinger, gør at oddset på Finland frister. Vi tror det bliver en lige kamp, og prøver asian +0,75. Det vil sige, at vi får halvdelen af indsatsen retur hvis Finland taber med et. Vi vinder naturligvis spillet, hvis Finland ikke taber.

Irak og Vietnam mødes i deres første kamp i gruppen i Asian Cup. Et kig på holdenes seneste resultater viser at kampen kan blive tættere end oddset tilsiger. Vietnam har faktisk kun tabt en af holdets sidste 28 kampe, og selvom det er mod begrænset modstand primært i Asien, må det trods alt betyde, at det er et hold med masser af selvtillid. 

Irak er nok en lille tand bedre, men når de skal vinde med to mål før vi taber vores penge prøver vi Vietnam med selvtillid. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.