• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Begge hold på tavlen i Torino

Foto: Getty Images

Der er lokalopgør i Torino. En kamp vi tror begge hold kommer på tavlen i.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45
Torino - Juventus, begge hold scorer
Odds 2,0 hos Bet365

Spilstop 16.00
Aston Villa - Liverpool, begge hold scorer
Odds 1,8 hos Bet365

Samlet Odds: 3,6 hos Bet365

Et lokalopgør i Torino byder altid på masser af intensitet, og på kampe der har sit eget liv. På den måde kan den være god for Torino der har problemer for tiden. Vi tror på begge hold kommer på tavlen i aften. Juventus scorer stort set altid, og gør det nok igen mod et Torino mandskab der har problemer defensivt.

Offensivt har Torino et rigtig godt hold, omend de er svingende. Med Belotti, Zaza, Lukic og Falque har de det der skal til for at score. Og på gode dage er de stærke fremad banen. På hjemmebane skal de nok få deres muligheder mod et Juventus hold der lukker flere mål ind end tidligere.

De sløser mere end normalt, måske fordi de ret let har vundet scudettoen i mange år. I otte af de sidste 10 kampe har de lukket mål ind. Et fint odds til dobbelt op.

Det er lidt samme scenarie vi tænker når Aston Villa tager imod Liverpool. Gæsterne scorer stort set altid, og vil helt sikkert også gøre det mod et Villa mandskab der bestemt ikke forsvarer sig godt. Blandt andet fordi de spiller offensivt. 

Det gør de særligt på hjemmebane, og der er ingen tvivl om at vil forsøge at angribe Liverpool. Mon ikke det kaster muligheder af sig på hjemmebane mod et Liverpool hold der altså også giver chancer væk for tiden, og ikke bare lukker af.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.