• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Brøndby får problemer

Dagens Double: Brøndby får problemer
Foto: Getty Images

Brøndbys defensiv har igen i år vist sig meget usikkert. Det udnytter stærke Braga.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.30

Brøndby - Braga 2 (asian dnb)

Odds 1,93 hos Bet365

Spilstop 20.00

FC Midtjylland - Rangers 1 (asian dnb)

Odds 1,8 hos Bet365

Samlet Odds: 3,47 hos Bet365

Der har ganske vist været pæne takter i Brøndbys sæsonstart. Men rent defensivt har der bestemt ikke været meget at skrive hjem om. I stort alle sæsonens kampe har modstanderen relativt enkelt produceret chancer. Det er kun mod Silkeborg at holdet har holdt nullet i otte kampe. I de sidste seks kampe har de indkasseret meget tæt på to mål, nemlig 1,83. 

Når man så tænker de står foran deres hidtil sværeste modstander i Braga, er det svært at tro at de pludselig skulle lukke af. 

Braga hører til i toppen lige under Porto og Benfica, og blander sig indimellem helt fremme. Det er et mandskab på den næstøverste hylde. Vi tror Brøndby får meget svært ved at finde balancen mellem offensiv og defensiv og spiller Porto dnb, så får vi odds 1,0 og pengene tilbage ved uafgjort.

FCM står ligeledes overfor deres hidtil sværeste opgave i form af Rangers. Her tror vi dog på danskerne. Midtjyderne har ikke imponeret men alligevel vundet alle fire kampe. Rangers var bestemt til at tale med mod Niedercorn fra Luxembourg som de kun vandt 2-0 over hjemme og spillede 0-0 mod på udebane.

Skotterne er dag og nat om de er ude eller hjemme. Ser vi bort fra Celtic er de øvrige skotske hold altså ikke bedre end toppen af Superligan. Vi tror ikke FCM taber her og spiller dem dnb.

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.