• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: City med sikker sejr

Foto: Getty Images

Der er returopgør i EFL Cuppen hvor United skal forsøge at lave miraklet efter et nederlag hjemme på 3-1.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.45
Manchester C - Manchester U 1 (hc-1,5)
Odds 1,9 hos Bet365

Spilstop 20.45
West Ham - Liverpool, under 3,0 mål
Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,7 hos Bet365

City var aldeles overlegen i det første semifinaleopgør på Old Trafford, hvor de i perioder holdt legestue med værterne. Sejren blev på 3-1, og dermed har City vel halvandet ben i finalen. Der er næppe nogen tvivl om, at hjemmeholdet vil være spilstyrende, og United vil stå lidt kompakt og lure på omstillinger, som de gjorde det så flot i ligaen i december.

Her er de dog i en situation, hvor de skal frem på et eller andet tidspunkt for at lave miraklet, og nok også tidligt i kampen. Det kan blive guf for City, der får plads at spille på og nok vil være meget motiverede for at tage en sikker sejr igen mod lokalrivalerne. Vi tror på City-sejr på mindst to mål.

Det er et fuldstændig vildt kampprogram, Liverpool er igennem i denne sæson. For tiden afspejles det også i energien på banen, hvor der bliver leveret pligtsejre, uden at brænde det hele af. Faktisk er det kun en af de sidste otte PL kampe, der er gået over 3,0 mål.  

I aften mangler Mane, Milner og Clyne, mens Lallana og Shaqiri er tvivlsomme. Det betyder truppen er tyndet lidt ud. Oven i det voldsomme kampprogram, tror vi, Liverpool igen kører autopilot, og kampen højst får tre scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus