• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Cluj og Slavia i afgørende CL duel

Foto: Getty Images

Cluj og Slavia spiller en af klubbens vigtigste kampe om at komme i CL. Vi tror det kaster få mål af sig.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 21.00
Bolton - Doncaster 2 (hc -1,5)
Odds 1,63 hos Bet365

Spilstop 21.00
Southend - Peterborough 2
Odds 2,05 hos Bet365

Samlet Odds: 3,34 hos Bet365

Det er en yderst vigtig kamp der er i vente når Cluj og Slavia spiller det første af to opgør i Rumænien. Der er en plads i CL på spil, hvilket naturligt nok gør det til en kamp hvor meget er på spil. Det kan godt betyde vi får et første opgør der vil være meget taktisk, og hvor ingen af holdene tør åbne op og satse.

Fælles for begge mandskaber er, at der til trods for at de begge er mestre faktisk ikke scorer mål på samlebånd. Det er to hold der er stærke defensivt og organisatorisk og sjældent går mål amok. Nu gjorde Cluj det ganske vist med fire scoringer i Celtic, i en returkamp der løb helt af sporet. Vi tror på under 2,5 mål.

Både Southend og Peterborough er kommet skidt fra start. Hjemmeholdet er uden point i tre kampe og en målscore på 1-8 mens gæsterne har erobret et enkelt, og har en lidt pænere målscore på 3-6. Ambitionerne er store i Peterborough der med en multimilliadær i ryggen går efter oprykning. 

På papiret og hvad angår ambitioner skal gæsterne være et bedre hold. Peterborough stiller i stærkeste, mens værterne har Dieng , Kierkan, Demetriou, Hopper og Lennon meldes ude. Vi går efter en udesejr

Superliga

Optakt: FC Midtjylland - Lyngby BK

Superligaens tophold åbner foråret med en kamp hjemme mod Lyngby Boldklub, og hjemmeholdet har vist skræmmende styrke...

Mere Superliga

Fokus