• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten.com

Dagens Double: Dansk U21-landshold stepper op

Dagens Double: Dansk U21-landshold stepper op
Foto: Getty Images

Niels Frederiksens danske U21-landshold skal i aktion mod Finlands ditto på hjemmebane, mens Italien får besøg af et polsk landshold, der fyrede træneren oven på en skuffende VM-slutrunde.

Af SpilXperten.com

Spilstop 18:00
Danmark U21 – Finland U21: Danmark -1,5 (AH)
Odds 1,70 ved 888sport

Spilstop 20:45
Italien - Polen: 1-tallet
Odds 1,70 ved 888sport

Samlet odds: 2,89 ved 888sport

Det danske U21-landshold har banket 22 kasser ind i seks EM-kvalifikationskampe, men alligevel sidder man kun på 2. pladsen i gruppen. Det gør man, fordi de to seneste kampe kun har givet ét point. Engagementet er droppet en anelse, og derfor ryster Niels Frederiksen posen nu. Truppen tæller seks potentielle debutanter, heriblandt Jens Stage og Anders Dreyer.

Det finske U21-landshold har hentet otte af deres ni point på udebane, og de kommer fra back-to-back sejre over gruppens to dårligste hold. De tabte dog med hele 0-5 til Danmark tilbage i oktober 2017, og hvis danskerne nærmer sig topniveauet, bør det blive en ensidig forestilling.

Vi tester en dansk hjemmesejr på mindst to mål.

Hverken Italien eller Polen er der, hvor de gerne vil være. Italienerne missede VM-slutrunden i Rusland og har sidenhen installeret Roberto Mancini som træner. Polen deltog i Rusland, men skuffende nederlag til Senegal og Colombia betød tidligt exit. Det kostede træneren jobbet, og derfor er Jerzy Brzeczek klar til debut her ved Nations League.

Begge trupper tæller en masse potentielle debutanter (syv i den italienske og seks i den polske), men forvent alligevel at se en del velkendte ansigter i startopstillingerne.
Vores vurdering er, at Italien må være tættere på et koncept. Læg hertil hjemmebanefordelen. Brzeczek har modtaget et skuffet landshold, der formentlig lige skal sparkes i gang igen, inden det kører.

Vi går med 1-tallet her.

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus