• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten

Dagens Double: Danske klubber brillerer i Europa

Dagens Double: Danske klubber brillerer i Europa
Foto: Jan Sommer/Getty Images

Både FC København og FC Nordsjælland skal i europæisk aktion denne torsdag, og vi regner med, at de danske mandskaber leverer varen i henholdsvis Finland og Nordirland.

Af SpilXperten

Spilstop 18:00
KuPS - FCK 2
Odds 1,55 ved 888sport

Spilstop 20:45
Cliftonville - FCN, FCN scorer i begge halvlege
Odds 1,71 ved 888sport

Samlet odds: 2,65 ved 888sport

FC København lavede en god testkamp mod CSKA Moskva for nyligt, hvor blandt andre nytilkomne Kodro kom på tavlen i en 4-1-sejr. Nu venter så den første vigtige opgave, når den står på 1. runde af Europa League-kvalifikationen ude mod KuPS i Finland. Den finske liga følger kalenderåret, så finnerne har en masse kampe i benene allerede. Formen er dog ikke prangende, og kun én sejr i fem ligakampe - på et niveau, der ikke matcher Superligaens - bør ikke få Ståle Solbakken til at ryste i bukserne. Københavnerne er uden både Sotiriou, Wind Thomsen, Olsen, Kvist, Fischer og Bjelland – men de har alligevel nok til at sejre på udebane.

FC Nordsjælland skal også i aktion i Europa League-kvalifikationen, og de får fornøjelsen af nordirske Cliftonville. Hvis navnet virker bekendt, er det formentlig fordi, at Cliftonville tabte med hele 0-11 (over to kampe) til FC København i 2008. Meget er selvfølgelig sket siden, og Cliftonville har faktisk mere europæisk erfaring end FCN fra de seneste år. Men forsvaret ser ikke specielt godt ud hos nordirerne, og det er guf for et mandskab som FC Nordsjælland, der elsker at angribe. Kasper Hjulmands mandskab har taget en række fine sejre i testkampene, og vi forventer, at de buldrer ufortrødent videre i dette opgør.

Leveret af SpilXperten.com – se alle bookmakernes VM-tilbud.

Superliga

Mere Superliga

Fokus