• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil spilxperten

Dagens Double: Danskerne leverer i Europa

Dagens Double: Danskerne leverer i Europa
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Både FC Nordsjælland og FC København skal i europæisk aktion denne torsdag, og vi har fidus til, at begge danske mandskaber slipper pænt fra deres respektive opgaver.

Af spilxperten

Spilstop 19:00
AIK - FCN, over 0,5 mål af udeholdet
Odds 1,66 ved 888sport

Spilstop 20:00
FCK - Stjarnan, 1/1 halvleg/fuldtid
Odds 1,79 ved 888sport

Samlet odds: 2,97 ved 888sport

FCN sikrede et fremragende udgangspunkt, da de besejrede et stærkt AIK-mandskab med 1-0 i Farum i den første kamp. Undervejs i kampen misbrugte svenskerne fra 11-meterpletten, og det lykkedes dem altså aldrig at score det vigtige udebanemål. Netop udebanemålet bør FCN gå efter i denne returkamp, som spilles på Tele2 Arena (da Justin Timberlake giver koncert på Friends Arena). Ved blot at score en enkelt gang kan FCN tvinge AIK til at jagte hele tre scoringer, og Kasper Hjulmands tropper ved altså godt, hvordan man laver mål. FCN har scoret i samtlige deres 11 foregående kampe (inklusive testkampene), og deres varemærke er offensiv, målsøgende fodbold. Vi går med mindst én dansk scoring i Sverige.

FCK viste sig klart overlegne i Island, da de besejrede Stjarnan med 0-2 i det første opgør. Nu skal arbejdet gøres færdigt i Parken, og mon ikke Ståle Solbakken gerne vil dræbe spændingen tidligst muligt. Vi forventer, at københavnerne sætter sig på sagerne fra første fløjt, og skyder det ene angreb efter det andet ned mod et islandsk mandskab, der ikke kan følge med i den hurtige boldomgang. FCK har vundet deres tre seneste kampe med samlet 9-0, de er i gang nu, og de buldrer videre HT/FT mod Stjarnan.

Leveret af SpilXperten.com.

Superliga

Mere Superliga

Fokus