• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Eskilstuna gør det svært for Norrkoping

Dagens Double: Eskilstuna gør det svært for Norrkoping
Foto: Getty Images

Der er næppe tvivl om, at Norrkoping er et bedre hold end Eskilstuna, vi tror dog kampen kan blive tæt, og er lokket af det asiatiske spil +1 på hjemmeholdet.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 15.00

Eskilstuna - Norrkoping 1 (asian +1)

Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 19.00

Gaz Metan - Concordia 1

Odds 1,65 hos Bet365

Samlet Odds: 3,05 hos Bet365

Eskilstuna har startet sæsonen svagt. En sidsteplads og seks point i 11 kampe er bestemt en skuffelse på trods af at det var ventet de skulle ende i den dårligste halvdel. Faktisk har de ikke vundet siden premiererunden.

Norrkoping er kommet bedre afsted med en midterplacering, men har dog kun vundet tre af 11 kampe. Der er nok ikke tvivl om at gæsterne er et bedre hold. Når vi alligevel går med hjemmeholdet skyldes det fordel af hjemmebane, samt at gæsterne trods alt kun har vundet tre kampe. I dette asiatisk handicap +1, får vi ovenikøbet odds 1,0 og penegen tilbage hvis Eskilstuna taber med et mål. 

Gaz Metan og Concordia lukker nedrykningsspillet af i Rumænien. Det gør de på hver deres måde. Hjemmeholdet har været aldeles suveræne blandt de næstbedste hold. Omvendt forholder det sig for Concordia der er rykket ned i 2. Division. 

Med den klasseforskel samt hjemmebane bør der være mere motivation for Metan til at lukke et godt forår af med endnu sejr, mod et hold der for længst er rykket ud.

Superliga

Mere Superliga

Fokus