• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Få mål i Newcastle

Foto: Getty Images

Når Newcastle tager imod Manchester United er det to hold der har meget svært ved at score og i det hele taget skabe chancer. Det ligner i den grad en kamp med få mål.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 17.30
Newcastle - Manchester United, under 2,5 mål
Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 15.00
Atalanta - Lecce, begge hold scorer
Odds 1,8 hos Bet365

Samlet Odds: 3,06 hos Bet365

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Fuld damp i Randers

Både United og Newcastle har haft en meget vanskelig start på sæsonen. Spillet har i den grad ikke fungeret, og reelt set er trupperne så dårlige at de hver især får svært ved at leve op til egne og omverdenens forventninger.

Defensivt er det såmænd ganske fornuftigt. Begge hold forsvarer sig fint. Manchester har kun lukket otte mål ind i ni kampe. Offensivt har de kun scoret syv mål i de ni kampe. Newcastle er defensivt stærke hjemme, og har store problemer fremad banen. Blot fem mål i otte kampe er det blevet til. Skulle der komme en scoring er der næppe nogen tvivl om at begge hold vil forsvare den med alt hvad de har uden at risikerer noget som helst offensivt, da sejren er ekstremt vigtig for begge parter.

Det ligner et opgør med under 2,5 mål.

Læs også:Spilforslag til Premier League: Mageløse Mahrez står bag mål

Atalanta har en spilllestil der er ekstremt offensiv særligt på hjemmebane. Det går gevaldigt udover defensiven der ikke har meget fokus. I årets otte kampe har de blot holdt buret rent i en kamp, mens de kun er gået fra banen uden at score en gang. På hjemmebane får de næsten med statsgaranti scoret mod et defensivt meget svagt Lecce mandskab.

Gæsterne er dog fornuftgit kørende offensivt, hvor de faktisk spiller fint. I en kamp mod Atalanta kan de ikke undgå at få deres muligheder, og skulle de komme bagud med to eller tre nul, skal de frem og satse, mens chancen for at værterne slapper af efter en midtugekamp i CL er til stede.

Vi tror begge hold scorer.

Læs også:Dagens Spilforslag: Kaptajnen slår til igen

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.