• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: FC København kan gøre det svært for Celtic

Foto: Getty Images

Der venter FCK en svær opgave i Glasgow når returkampen skal spilles mod Celtic.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.55
Malmø - Wolfsburg 2
Odds 2,25 hos Bet365

Spilstop 21.00
Celtic - FCK 2 (asian +1,25)
Odds 1,72 hos Bet365

Samlet Odds: 3,87 hos Bet365

Lad det være sagt med det samme, så er det primært på grund af oddset vi bliver lidt lokket af et spil på FCK i den asiatiske version +1,25. Vi får penge selvom københavnerne skulle tabe med et mål.

Celtic er i en situation hvor de efter 1-1 i det første opgør kan klare sig videre med 0-0. En lille sejr er altså også nok. FCK var udspillet i første halvleg i Parken, men endte med at kunne tage sejren hvis Stage havde score på straffesparket.

FCK har ikke imponeret efter vinterpausen, men de har en evne til at hævde sig i Europa. Og det vil ikke undre om de igen leverer et fint resultat. Vi synes oddsene på Celtic er for lave og prøver københavnerne.

Wolfsburg vandt skudstatistikken 16-5 i det første opgør og havde en boldbesiddelse på 64%. Tyskerne var klasser bedre end Malmø på egen bane. Det bliver selvfølgelig sværere her, men odds 2,25 på tyskerne er godt. Det taler også for spillet at Malmø skal satse det hele til sidst ved uafgjort.

Derudover ligger den svenske turnering stille, mens Bundesligaen har været igang længe. Tempoet er højere hos tyskerne, som vi tror vinder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus