• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Genk med store udfordringer

Foto: Getty Images

Genk har det svært både i ligaen og CL. Nu gælder det en pokalkamp i Antwerpen. En kamp hvor vi tror de får det svært.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 20.30
Crystal Palace - Bournemouth X2
Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 20.45
Antwerpen - Genk 1 (asian dnb)
Odds 1,85 hos Bet365

Samlet Odds: 3,42 hos Bet365

Genk har store problemer i ligaen og i CL. Blot en sejr og to uafgjorte i de sidste syv ligakampe, taler sit tydelige sprog om et mesterhold der er i knæ. I CL blev de for nylig skilt ad hjemme mod Salzburg.

Det er særligt defensivt at holdet er helt til rotterne. Nu kommer en pokalkamp midt i et meget kompakt kampprogram. Vi tror ikke den får ret meget fokus, da ligaen bør have større prioritet, så de kan komme tilbage i toppen af rækken. 

Antwerpen ligger i subtoppen, hvor de ligger nummer fem med syv point op til førstepladsen. Hjemme er de skræmmende stærke, hvor de står med syv sejre og en uafgjort i otte kampe. Ganske imponerende. Vi mener Antwerpen skal være større favoritter end tilfældet er. vi spiller dem i den asiatiske variant dnb, så får vi endda pengene tilbage ved uafgjort. Ren sejr giver fine odds 2.4.

I Premier League tror vi Bournemouth kan tage point med hjem fra Palace. Ganske vist har de tabt tre kampe i træk. Men alle nederlag har været i tætte kampe. Og de har altid evnen til at score. Som i sidste sæson kommer deres resultater lidt i stimer. Vi tror den vender her i den kamp der på papiret ser meget lige ud. Derfor tager vi to tegn og X2 til odds 1,85.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.